SecNed op Facebook
SecNed op LinkedIn
SecNed op Twitter

Gedragscode schoonmaak

Gepubliceerd op: 14-06-2012

Al te lang draait het bij aanbestedingen in de schoonmaak om de prijs en staan de kwaliteit en arbeidsomstandigheden onder druk. Op 21 juni 2011 tekenden werknemers, werkgevers en opdrachtgevers de Gedragscode Schoonmaakbranche.

SecNed Security and Cleaning vindt het zeer triest dat de branche zo’n code nodig heeft. Wij zijn echter wel een voorstander van de gedragsregels zoals omschreven. Dit omdat er door deze gedragscode geen bedrijven meer stuntprijzen tegen of zelfs onder kostprijs kunnen aanbieden, maar er weer tegen marktconforme tarieven een goede schoonmaakkwaliteit geleverd kan worden. Een standpunt dat SecNed nooit uit het oog verloren is. SecNed BV heeft op 26 januari 2012 de code ondertekend.

Voor meer informatie omtrent de gedragscode kunt u terecht op de site : www.gedragscodeschoonmaakbranche.nl.
De Pelikaan als nieuwe klant

Gepubliceerd op: 13-06-2012

CleanNed heeft op 8 juni 2012 een driejarige overeenkomst getekend met Hockeyclub RMHC De Pelikaan uit Roosendaal. Deze door voorzitter Frans Maas en SecNed-directeur Ad Hartman ondertekende overeenkomst behelst het schoonmaken van de accommodatie. In de overeenkomst is ook opgenomen dat SecNed een bordsponsorovereenkomst voor dezelfde periode aangaat.

“Wij zijn erg blij met deze overeenkomst”, aldus een tevreden Ad Hartman. “Niet in het minst omdat deze tot stand is gekomen na een mondelinge aanbeveling van een van onze klanten. Een gegeven waar we trots op zijn. Maar vooral ook omdat het meteen klikte, De Pelikaan een mooie referentie is en we geloven in de kracht van onze sponsoractiviteit in de regio.”

Voor meer informatie over de hockeyclub zie:
www.hcdepelikaan.nl.