SecNed op Facebook
SecNed op LinkedIn
SecNed op Twitter

Over ons

SecNed Security and Cleaning is een ‘nieuwe generatie dienstverlener’. Bij het organiseren van ons eigen bedrijf blijven wij dichtbij het primaire proces. Wij benutten de intrinsieke motivatie en professionaliteit van onze medewerkers. Wij focussen op waardetoevoeging in relatie tot klanten, medewerkers en de maatschappij zonder verlies van bestaande waardes. Op deze wijze blijven we dichterbij de klant, de medewerker en de maatschappij.

Kernwaarden

Wij hanteren vijf kernwaarden: klantgerichtheid, eerlijkheid, proactiviteit, samenwerken en verantwoordelijkheid. Die kernwaarden zijn geen loze kreten, maar duidelijke richtlijnen in ons beleid. U vindt ze dan ook terug in onze medewerkers, ons denken en ons doen.

Partnership

Maar er is meer wat SecNed bijzonder maakt. Wij laten ons niet drijven door omzet maar focussen ons maximaal op resultaat. Daarnaast zoeken wij samen met u naar mogelijkheden om taken maximaal te combineren. Dat bespaart voor u kosten en maakt het werk voor onze medewerkers leuker. Ook blijven wij ons inspannen om u als klant maximaal van dienst te zijn. Ontzorgen noemen we dat. Wij streven daarbij naar langdurig Partnership.