SecNed op Facebook
SecNed op LinkedIn
SecNed op Twitter

Waarom SecNed

Aandacht, de service die u verdient, heldere afspraken, transparantie en no nonsens. Dat is wat wij bieden en dat is wat waar wij voor staan. Dat kunnen we omdat we een platte organisatiestructuur hebben en de werkzaamheden rondom u organiseren. Binnen onze organisatie ligt de focus op de operatie. Wij springen in op uw behoeftes. Service verlenen is voor ons vanzelfsprekend.
De Haagse Methodiek
Of het nu gaat om de beveiliging en veiligheid van mensen, gebouwen, goederen of processen: elke situatie vraagt om een specifieke aanpak. Maar daarvoor moet u eerst de zwakke plekken opsporen. SecNed brengt deze zwakke plekken voor u in kaart. Wij hanteren daarbij De Haagse Methodiek ( DHM ).
Risicoprofiel en maatwerkofferte
Risico’s in uw organisatie worden grondig en objectief in kaart gebracht. Of het nu gaat om organisatorische, elektronische of bouwkundige maatregelen, al deze aspecten worden blootgelegd door de diepgaande analyse van bedrijfsprocessen en beveiligingsmaatregelen. Met behulp van een risicoprofiel komen we samen tot een gedetailleerd beveiligingsadvies. Dit advies is het startpunt van een maatwerkofferte.